• AKTUALIZÁCIA k nástupu do školy od 15.6.2020
          • AKTUALIZÁCIA k nástupu do školy od 15.6.2020

            11. 6. 2020

            Milí rodičia,

            vzhľadom na uvoľnenie opatrení a rozhodnutia MŠVVaŠ SR o obnovení školského vyučovania pre všetkých žiakov 1.-4.ročníka Vám oznamujeme, že pre dieťa, ktoré nastupuje do školy od 15.6.2020, je potrebné vyplniť priložený dotazník do ŠKD a Vyhlásenie o bezinfekčnosti. Vyplnené a podpísané tlačivá dieťa odovzdá pri nástupe do školy svojmu triednemu učiteľovi.
            Rodičia, ktorí nemajú možnosť vytlačiť si uvedené tlačivá, môžu si ich prevziať pred budovou školy v piatok 12.6.2020 od 9:00 do 12:00.

            Zároveň oznamujeme, že činnosť ŠKD od 15.6.2020 je v prevádzke v čase od 6:00 do 16:00 a preto prosíme rodičov dieťaťa, ktorí už navštevujú ŠKD, aby aktualizovali čas príchodu, resp. odchodu detí zo ŠKD a tiež spôsob odchodu dieťaťa zo ŠKD (sám, kto preberie dieťa a pod.) a danú skutočnosť oznámili vychovávateľke svojho dieťaťa.

            Pripomíname, že vstup do budovy školy je i naďalej zakázaný.

            Tlačivá:

            Dotazník dieťaťa, ktoré bude navštevovať ŠKD

            Vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa pred nástupom do školy


        • Súťažíme aj počas korona krízy
          • Súťažíme aj počas korona krízy

            2. 6. 2020

            Hoci kvôli korona kríze boli v školách zrušené všetky súťaže a predmetové olympiády, Slovenská ústredná hvezdáreň Hurbanovo sa rozhodla, že tento rok zorganizuje astronomickú súťaž „Čo vieš o hviezdach“ online. V apríli sa uskutočnilo regionálne kolo, ktorého sa z našej školy zúčastnilo 7 žiakov.

            V I. kategórii žiačka Julia Stepien zo 6.A obsadila 3. miesto, v II. kategórii sa nám darilo viac, 1. miesto získala Adela Schuchmannová 3. miesto Adela Bežová, obe z 8.A triedy. Všetky tri dievčatá postúpili do celoslovenského finále, ktoré sa konalo v pondelok 25. mája. Dievčatá veľmi úspešne reprezentovali našu školu, stali sa úspešnými riešiteľkami celoslovenského kola a vo veľkej konkurencii (v každej kategórii súťažilo 70 žiakov!!) obsadili nasledovné miesta: Julia Stepien 4. miesto, Adela Schuchmannová 16. miesto, Adela Bežová 18. miesto.

            Žiačky sú členkami astronomického krúžku, ktorý dlhoročne pracuje pod vedením Ing. Renáty Bátorovej. Dievčatám blahoželáme a veríme, že astronómii zostanú verné aj v nasledujúcich rokoch.

        • Pred nástupom do školy...
          • Pred nástupom do školy...

            27. 5. 2020

            Vážení rodičia!

            S potešením sme prijali správu MŠVVaŠ, že sa brány našej školy po viac ako dvoch mesiacoch opäť otvoria a my privítame od 1.6. našich žiakov späť v škole. Aj keď sa na našich žiakov tešíme, nesmieme zabudnúť na fakt, že vyučovací proces sa bude uskutočňovať v mimoriadnom režime - v zmysle všetkých opatrení, ktoré je potrebné prijať a vykonať v záujme bezpečného nástupu žiakov do školy. Aby ste mali lepšiu predstavu o tom, ako to bude v škole vyzerať, prečítajte si tento „denný situačný náčrt“, v ktorom sú jednotlivé časti denného režimu podrobnejšie rozpísané.

            - 6:00 až 8:00 - žiaci prichádzajú do školy. Rodič dieťa vyloží v areáli školy - žiaci 1. a 2. ročníka budú vchádzať hlavným vchodom (odporúčame rodičom zaparkovať pri jedálni); žiaci 3., 4. a 5. ročníka budú vchádzať bočným vchodom - cez dopravné ihrisku (odporúčame rodičom zaparkovať pri telocvični). Rodičia do budoy školy nevchádzajú. Pri vstupe do školy sa vykoná denný hygienický filter - učiteľ odmeria dieťaťu teplotu, vydezinfikuje mu ruky, skontroluje, či má rúška a jednorazové papierové vreckovky a námatkovo sa opýta na zdravotný stav (ako sa cíti a p.). Po vstupe do budovy sa žiak prezuje na pripravených lavičkách do prezúvok, ktoré si doniesol vo vrecúšku (šatníkové skrinky sa nebudú používať - z hygienických dôvodov - zhromažďovanie množstva detí na jednom mieste). Topánky, v ktorých prišiel, si vloží do vrecka a to si zoberie so sebou do triedy. Tu už bude zabezpečený program pre deti jednotlivých skupín (do 8:00 vychovávateľka)

            - 8:00 až 13:00 - „vyučovanie“ - program zabezpečuje pridelený vyučujúci. Nebude sa vyučovať podľa klasického rozvrhu hodín a aj zvonenie bude vypnuté. Vyučovací blok bude pozostávať prioritne z „hodín“ slovenského jazyka a matematiky (najmä rozvíjanie čitateľských a matematických zručností, resp. opakovanie a utvrdzovanie učiva). V druhom bloku pôjde o pohybové aktivity, didaktické hry, prosociálne aktivity, problémové úlohy a p. Pokiaľ to počasie dovolí, väčšina týchto aktivít sa uskutoční vonku. Odporúčame preto deťom športové oblečenie a obutie.

            - 13:00 až 15:00 - činnosť ŠKD. Relaxačno-oddychové aktivity a príprava na odchod domov. Podľa možností v areáli školy.

            Dištančná forma vzdelávania:

            Žiaci, ktorí zostali doma, budú vzdelávaní pod vedením prideleného pedagóga zaužívanými dištančnými formami (edupage, messenger a p.)

            Stravovanie:

            - 8:45 - bude desiata. Konzumovať sa bude v triedach. Deťom, ktoré sú prihlásené na desiatu, bude jedlo aj nápoj prinesené do triedy, ostatné deti konzumujú desiatu prinesenú z domu.

            - 10:50 až 13:40 - bude obed. Triedy obedujú podľa rozpisu za sprísnených hygienických a organizačných podmienok.

            Keďže žiaci už na stravovanie boli prihlásení, netreba robiť ďalšie dodatočné úkony. Platba za stravu sa Vám preniesla z predchádzajúcich období.

            Niektoré špecifiká:

            - dobrovoľná účasť na vyučovaní v škole

            - max 20 žiakov v skupine - skupiny sa v rámci týždňa nemiešajú ani nespájajú

            - minimálny kontakt skupín

            - jeden učiteľ + jeden vychovávateľ na skupinu

            - dôsledný hygienický štandard

            Do budovy školy je zakázaný vstup iným osobám - okrem prihlásených detí a pedagógov určených vedením školy!!!

            Denný hygienický štandard:

            - 2 rúška na žiaka + papierové jednorazové vreckovky

            - časté umývanie rúk

            - vetranie miestností

            - časté trávenie času vonku (koľko sa len dá)

            - v interiéri odstupy podľa možností a situácie

            - učitelia - nosenie ochranného štítu, resp. rúška

            - minimalizovanie stretávania jednotlivých skupín žiakov

            - minimalizovanie osobných prejavov - objímanie, podávanie rúk, fyzický kontakt...

            - častá dezinfekcia tried, WC, chodieb, jedálne a ostatných priestorov školy + sprísnené podmienky upratovania

            - sprísnené podmienky stravovania žiakov a zamestnancov - dve triedy v jedálni + asistencia pri stravovaní žiakov...

            Na záver:

            Milí rodičia. Návrat Vašich detí do školských lavíc je pripravený. Chcel by som Vás ale poprosiť, aby sme svoje očakávania prispôsobili režimu, v ktorom bude vyučovanie prebiehať. Našimi prioritami zostáva najmä postupný návrat detí do kolektívov, opätovné zautomatizovanie sociálnych zručností, vytrhnutie detí z nezdravých stereotypov, umožnenie rodičom chodiť opäť do práce, prispenie k pozviechaniu ekonomiky štátu. Prosím Vás o veľkú dávku podpory, empatie, trpezlivosti a tolerancie. Úloh, ktoré sú pred nami je veľa, ale tak ako neochvejne verím v schopnosti svojich zamestnancov, spolieham sa aj na ústretovosť a podporu Vás rodičov.

            Spoločne sa nám žiadna prekážka nebude zdať privysoká a všetko sa k spokojnosti podarí.

            ĎAKUJEM a želám len všetko dobré.

            PhDr. Ján Lobotka, riaditeľ školy

             

          • Oznam o otvorení školy od 1.6.2020

            26. 5. 2020

            Na základe vyhlásenia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva SR, Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR rozhodlo Mesto Bánovce nad Bebravou, že od 1. júna 2020 sa otvoria základné školy pre žiakov 1. - 5.ročníka. Výchovno-vzdelávací proces bude prebiehať aj v ZŠ Partizánska v mimoriadnom režime - v zmysle všetkých opatrení, ktoré je potrebné prijať a vykonať v záujme bezpečného nástupu žiakov do školy ako aj jej prevádzky. Touto cestou Vám predkladáme pokyny riaditeľa školy k organizácii výchovno-vzdelávacieho procesu pre žiakov 1. až 5. ročníka, ktorí sa budú vzdelávať v škole. Dištančná forma vzdelávania bude naďalej prebiehať tak ako doteraz.

            Ďakujeme za porozumenie.

            PhDr. Ján Lobotka, riaditeľ školy

             

            Viac informácií o organizácii, podmienkach a priebehu vyučovania nájdete v nasledovných dokumentoch:

            Organizácia výchovno-vzdelávacieho procesu

            Podmienky nástupu do školy

            Denný hygienický filter

            Denný hygienický štandard

        • Podpisovanie prihlášok na stredné školy a osemročné gymnázia – pokyny
          • Podpisovanie prihlášok na stredné školy a osemročné gymnázia – pokyny

            1. 5. 2020

            Kariérny poradca oznamuje zákonným zástupcom žiakov, že podpisovanie prihlášok na stredné školy a osemročné gymnáziá sa bude konať v dňoch

            5. a 6. mája 2020
            v čase od 9:00 do 14:00 pri hlavnom vchode budovy školy.

            Podpisovanie bude prebiehať podľa nasledovných hygienických opatrení: povinné prekrytie úst a nosa, ochranné rukavice, odporúčame priniesť vlastné pero. Do budovy budete vstupovať individuálne. Nezabudnite si priniesť prefotené diplomy zo súťaží, ak sa žiak umiestnil v okresnom a vyššom kole na 1., 2. alebo 3.mieste, a vyplnené žiadosti k duálnemu vzdelávaniu, ak máte doma. Prihlášku podpisuje zákonný zástupca a žiak, účasť oboch nutná.
            Ak niekomu dané termíny nevyhovujú, prosím volať na t.č. 0907783340, 0918168766 alebo na e-mail zdolinska2@gmail.com.

        • Oznam riaditeľa školy k hodnoteniu žiakov
          • Oznam riaditeľa školy k hodnoteniu žiakov

            20. 4. 2020

            Na základe "Usmernenia ministra školstva na hodnotenie žiakov ZŠ v čase mimoriadnej situácie spôsobenej prerušením vyučovania v školách v školskom roku 2019/2020" rozhodol riaditeľ ZŠ Partizánska o priebežnom i záverečnom hodnotení predmetov nasledovne:

            1.stupeň

            V 1. ročníku sa v čase mimoriadnej situácie priebežné a záverečné hodnotenie realizuje formou slovného hodnotenia.

            V 2. - 4. ročníku sa záverečné hodnotenie všetkých predmetov neuskutoční klasifikáciou, čiže známkou.

            Záverečné hodnotenie predmetov: slovenský jazyk, matematika, prvouka, prírodoveda, vlastiveda, anglický jazyk sa uskutoční slovným hodnotením.

            Záverečné hodnotenie predmetov: hudobná výchova, výtvarná výchova, telesná a športová výchova, pracovné vyučovanie, etická výchova, náboženská výchova, informatika sa uskutoční hodnotením absolvoval/absolvovala. Podmienky v čase prerušeného vyučovania totiž neumožňujú naplniť ciele predmetu kvalitnou/plnohodnotnou realizáciou.

             

            2.stupeň

            V 5. - 9. ročníku sa záverečné hodnotenie všetkých predmetov neuskutoční klasifikáciou, čiže známkou.

            Záverečné hodnotenie predmetov: slovenský jazyk, anglický jazyk, geografia, dejepis, matematika, fyzika, biológia, chémia sa uskutoční slovným hodnotením.

            Záverečné hodnotenie predmetov: občianska náuka, hudobná výchova, výtvarná výchova, telesná a športová výchova, športová príprava, etická výchova, náboženská výchova, informatika, technika, sa uskutoční hodnotením absolvoval/absolvovala. Podmienky v čase prerušeného vyučovania totiž neumožňujú naplniť ciele predmetu kvalitnou/plnohodnotnou realizáciou.

            Na základe Usmernenia Ministerstva školstva na hodnotenie žiakov základných škôl v čase mimoriadnej situácie, spôsobenej prerušením vyučovania v školách v školskom roku 2019/2020 zo dňa 6.4.2020 upozorňujeme na spôsob postupu žiakov do vyššieho ročníka:

            - v čase mimoriadnej situácie nemôže byť žiak zo žiadneho predmetu hodnotený stupňom prospechu nedostatočný alebo dosiahol neuspokojivé výsledky, t. j. nemôže opakovať ročník.

            - v čase mimoriadnej situácie je vo výnimočných prípadoch možné určiť pred postupom do vyššieho ročníka preskúšanie u tých žiakov 2. stupňa ZŠ, ktorí zo subjektívnych príčin neplnili požiadavky vyučovania na diaľku a dosiahli neuspokojivé výsledky za obdobie pred prerušením vyučovania. Preskúšanie je možné najskôr dva mesiace po obnovení vyučovania v školách alebo do 31.8.2020.  O preskúšaní žiaka rozhoduje pedagogická rada.

            - v čase mimoriadnej situácie žiaci druhého stupňa ZŠ, ktorí v 1. polroku dostali známku nedostatočnú z dvoch a viac predmetov alebo boli neklasifikovaní, môžu absolvovať komisionálne skúšky najneskôr do 31.8.2020.

            Podklady na hodnotenie výchovno-vzdelávacích výsledkov žiakov získava učiteľ v čase prerušeného vyučovania v školách najmä z portfólií žiackych prác a rozhovormi so žiakmi, príp. konzultáciou s rodičmi. Podkladmi môžu byť projekty, riešenia komplexných úloh, samostatné praktické práce spracované žiakmi počas domácej prípravy s prihliadnutím na individuálne podmienky každého žiaka.

             

            Na záver...

            Ďakujeme a pozdravujeme všetkých našich žiakov, ktorí si podľa svojich možností zodpovedne plnia pokyny a zadania vyučujúcich jednotlivých predmetov a svojich triednych učiteľov.

            Ďakujeme tiež všetkým rodičom, ktorí sú nápomocní pri výchovno-vzdelávacom procese svojich detí - veľmi si Vašu pomoc vážime a ja osobne som rád, že sa potvrdzuje to, čo dlhodobo tvrdím - v našej škole máme skvelých rodičov, ktorí dávno chápu, že bez súčinnosti rodiny a školy sa nedajú dosahovať žiadne ciele.

            Napokon ďakujem aj Vám, kolegovia - za vzorné plnenie svojich pracovných úloh. Aj napriek sťaženým podmienkam dokazujete, že ste ľuďmi na tých správnych miestach.

            Napriek nedostatku osobných kontaktov, ktoré sú v tomto čase zložité, na každého z Vás denne myslím a už dnes sa teším, ako sa spolu stretneme milí žiaci, rodičia, kolegovia...

             

            S úctou
            PhDr. Ján Lobotka, riaditeľ školy

        • Informácie k zápisu detí do 1. ročníka
          • Informácie k zápisu detí do 1. ročníka

            30. 3. 2020

            Milí rodičia a zákonní zástupcovia,

            vedenie ZŠ Partizánska oznamuje, že 

            ZÁPIS DETÍ DO 1.ROČNÍKA 

            pre školský rok 2020/2021 sa uskutoční v dňoch

            21. a 22. apríla 2020
            v čase od 10:00 - 14:00 v priestoroch školy.

            Vzhľadom k situácii platia pre Zápis nasledovné usmernenia a pokyny:

            - zápis sa uskutočňuje bez dieťaťa

            - zapisujú sa deti narodené v čase od 1.9.2013 do 31.8.2014 a tiež deti, ktoré mali v minulom školskom roku odklad školskej dochádzky

            - zápis prebehne len formou overenia potrebných písomností

            - na zápis príde len jeden zákonný zástupca, ktorý prinesie so sebou Dotazník a Žiadosť o prijatie dieťaťa do školy (sú súčasťou pozvánky, ktorá Vám príde poštou alebo si ich stiahnete nižšie)

            - zákonný zástupca si prinesie so sebou občiansky preukaz a kópiu rodného listu dieťaťa

            - zákonní zástupcovia dieťaťa sú tí, ktorí sú uvedení v rodnom liste, pokiaľ príslušný úrad nestanovil inak (súd)

            - prípadné odklady školskej dochádzky budeme riešiť priamo na zápise osobne

            UPOZORNENIE - Zápis bude prebiehať za nasledovných hygienických opatrení:
            Vstup do budovy školy bude možný len cez hlavný vchod, pričom do budovy školy budú rodič, resp. zákonný zástupca vstupovať vždy 
            po jednom. Zároveň je povinné prekrytie úst a nosa a podľa možností aj ochranné rukavice. Odporúčame priniesť si tiež vlastné pero. 

            Aby sme predišli masovejšiemu stretu ľudí, ponúkame i špeciálne termíny na zápis a elektronickú formu zápisu. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č. 0908 752 511, príp. mail: zs4.bn@pbi.sk.

            Hoci je súčasná situácia pre všetkých náročná, srdečne Vás na Zápis pozývame.

            Veríme, že spoločne všetko zvládneme.

        • Oznam vedúcej školskej jedálne
          • Oznam vedúcej školskej jedálne

            31. 3. 2020

            Milí rodičia,

            vedúca školskej jedálne oznamuje, že žiaci, ktorí sa stravujú (desiata, obed) v ŠJ, sú zo stravy počas prerušenia vyučovania odhlásené. Tiež odporúča, aby ste si trvalý príkaz na stravu nateraz nerušili, nakoľko stravné, ktoré ste uhradili za obdobie, počas ktorého je vyučovanie prerušené, Vám bude následne pri vyúčtovaní v mesiaci júl 2020 vrátené na Vami zadané číslo účtu.

            Za pochopenie ďakujeme.

        • Oznamy kariérneho poradcu pre rodičov a žiakov
          • Oznamy kariérneho poradcu pre rodičov a žiakov

            31. 3. 2020

            Vážení rodičia a milí žiaci,

            v súvislosti so vzniknutou situáciou boli na základe rozhodnutia MŠVVaŠ SR a Ústredného krízového štábu SR prijaté opatrenia týkajúce sa prijímacieho konania na stredné školy pre školský rok 2020/2021:

            - termín podania prihlášok na štúdium na stredných školách a osemročných gymnáziách zákonným zástupcom žiaka riaditeľovi ZŠ je do 15.mája 2020

            - riaditeľ ZŠ odošle prihlášku na strednú školu do 21.mája 2020

            - k prihláške nie je potrebné dokladať potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti

            Termíny prijímacích skúšok na stredné školy na overenie špeciálnych schopností, zručností alebo nadania (talentové skúšky) sa uskutočnia v rozsahu jedného kalendárneho týždňa, najskôr jeden týždeň od odvolania prerušenia vyučovania.

            Ostatné prijímacie skúšky do stredných škôl sa konajú v rozsahu jedného kalendárneho týždňa, najskôr dva týždne od odvolania prerušenia vyučovania. 

            Prosíme rodičov a žiakov, aby sledovali webovú a facebookovú stránku školy a tiež portál www.ucimenadialku.sk (sekcia Usmernenia), kde sa dozvedia akutálne informácie.

            V prípade potreby je Vám k dispozícii na mailovej adrese zdolinska2@gmail.com, resp. facebooku aj kariérny poradca našej školy Mgr. Zuzana Dolinská.

        • Príhovor
          • Príhovor

            26. 3. 2020

            Vážení rodičia, kolegovia, milí žiaci!

            Dovoľte, aby som sa Vám touto cestou prihovoril. Je to už viac ako dva týždne, čo sa školské brány našej školy zatvorili. S odstupom času môžeme konštatovať, že to bolo vtedy to najsprávnejšie rozhodnutie a bánovské základné školy k nemu prikročili medzi prvými na Slovensku. Situácia, v ktorej sme sa ocitli je však pre nás všetkých v každom ohľade novou. Nepripravení sme hľadali čo najlepšie riešenia v týchto ťažkých chvíľach, uvedomujúc si, že vyučovací proces ako sme ho doteraz poznali je na dlhé týždne preč. My učitelia a verím, že aj žiaci, si uvedomujeme, že neprežívame prázdniny. Realizácia výchovnovzdelávacieho procesu bez priameho osobného kontaktu s našimi žiakmi a rodičmi je pre nás častokrát ťažšia ako bežné vyučovanie, v ktorom je každý z nás, takpovediac, doma. Usilujeme sa vybrať si z dostupných komunikačných a výukových kanálov tie správne, aby sme mohli ďalej pracovať s našimi žiakmi a spoločne dosahovať vytýčené ciele. A pritom sa učíme za pochodu. Za vedenie školy môžem povedať, že sa teším, keď pri kontrolnej činnosti zisťujem, že učiteľom sa darí nachádzať cesty k svojim žiakom využívajúc pritom rozmanité edukačné a komunikačné portály, messenger, skype, edupage, virtuálnu knižnicu, datakabinet, digitálnu knižnicu a iné. Dôležitá je však aj správna miera. Tu chcem požiadať kolegov a kolegyne, aby ešte viac ako inokedy zohľadňovali zásadu primeranosti a brali do úvahy osobitosť situácie, v ktorej sa my, ale aj celá spoločnosť nachádzame. Veď rodiny sa dnes boria s celým množstvom problémov a vyučovací proces ich dieťaťa je len jedným z nich. V každom prípade však chcem vysloviť veľké „ĎAKUJEM“, drahí kolegovia a kolegyne, za tvorivý, aktívny a iniciatívny prístup, ktorý k svojim povinnostiam máte. Vážení rodičia, chcem sa aj Vám touto cestou POĎAKOVAŤ, že ste nám učiteľom nápomocní pri dištančnej edukácii a že ste svojim deťom v týchto časoch oporou. Chápem, že ste niekedy znepokojení množstvom úloh a školských povinností, s ktorými ste v týchto dňoch konfrontovaní. Rád by som Vás ale poprosil o dôveru a podporu. Všetko, čo ako pedagógovia robíme, robíme s najlepším úmyslom v snahe zachovať kontinuitu školského života tak, aby boli dopady prerušeného vyučovania čo najmenšie a aby sme mohli bez problémov pokračovať, keď to situácia dovolí. Je isté, že toto obdobie je len prechodné a spoločne ho prekonáme. Nestresujme a neznepokojujme sa preto pri každom náznaku neúspechu - nevyriešenej úlohe, zle vypočítanom príklade J. V súčasnosti preberáme omnoho dôležitejšie učivo - jeho súčasťou sú lekcie trpezlivosti, vzájomnej podpory, spolupatričnosti, empatie, disciplíny, či zodpovednosti. A toto je jasné aj nám učiteľom. Napokon sa chcem prihovoriť aj Vám, milí žiaci. V prvom rade chcem povedať, že nám veľmi chýbate. Pre riaditeľa je málo vecí smutnejších, ako prázdna škola. Musíme však vydržať a ďalej plniť svoje občianske aj školské povinnosti. Uvedomujem si, že to s nami nemáte vždy ľahké a niekedy cítite, že je toho na Vás veľa. Verím však, že s pomocou svojich učiteľov všetko zvládnete. Chcem Vás poprosiť, aby ste sa na nich s dôverou obracali a zároveň Vás ubezpečujem, že v nich nájdete chápavých partnerov.

            Stojme v týchto časoch pri sebe a držme si vzájomne palce. Pozdravujem Vás a želám všetko dobré. Dávajte na seba pozor!        

            Ján Lobotka, riaditeľ školy    

    • Kontakty

      • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
      • Kancelária školy: 038/760 3424;
        Riaditeľ školy: 0908 752 511
      • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
        Bánovce nad Bebravou
        Slovakia
      • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje