• Obvodné kolo Pytagoriády

            4. 4. 2013

            V dňoch 19. – 20.3.2013 sa uskutočnilo obvodné kolo matematickej súťaže – Pytagoriády v kategóriách P3 až P8. Naša škola opäť potvrdila vysokú kvalitu v príprave žiakov na túto súťaž a zaznamenala výrazný úspech. V kategórií P3 sa Johana Kopecká umiestnila na 4. mieste a Natália Malíková na 5. mieste. V kategórií P4 sme mali 4 úspešných riešiteľov. Nikolas Mikulka sa umiestnil na 5. mieste, Petra Flórová na 9. mieste, Alexandra Káčerová na 12. mieste a Helena Oravcová na 14. mieste. V kategórií P5 sa Peter Segeš umiestnil na 12. mieste. V kategórii P6 sa našim žiakom veľmi darilo. Ľuboš Oravec skončil na 2. mieste, Samuel Znášik na 3. mieste, Milan Babuliak na 4. mieste a Martina Danková na 5. mieste. V kategórií P7 sa žiak Martin Broniš umiestnil na 4. mieste. V kategórií P8 sa žiačka Katarína Hrušková umiestnila na 2. mieste. Tento rok žiačka Alexandra Ráciková súťažila súčasne v dvoch kategóriách. V kategórií P7 sa umiestnila na 3. mieste  a v kategórií P8 skončila na 5. mieste. Týmto žiakom srdečne gratulujeme a vyučujúcim ďakujeme za ich prípravu. 

          • Marec - Mesiac knihy

            27. 3. 2013

            Stalo sa už  dobrou tradíciou, že o tomto čase sa naši prváci stávajú čitateľmi školskej knižnice.

            Dňa 19. marca si prváci slávnostne prevzali svoje čitateľské preukazy a boli pasovaní za platných čitateľov školskej knižnice. Čakalo ich aj  prekvapenie v podobe divadelného predstavenia, ktoré si pre nich pripravili žiaci  literárneho krúžku .

            Naši prváci si potom prezreli knihy v knižnici a vypožičali si svoju prvú knižku.

            Želáme im veľa zážitkov pri čítaní!

          • Regionálne kolo súťaže „Čo vieš o hviezdach“

            26. 3. 2013

            Dňa 21. marca 2013 sa v hvezdárni Partizánske  uskutočnilo regionálne kolo súťaže „Čo vieš o hviezdach“. Našu školu veľmi úspešne reprezentovali piati žiaci v dvoch  kategóriach, členovia astronomického krúžku, s nasledovným umiestnením:

            I. kategória: 2. miesto – Veronika Petrušová, 6.C

            II. kategória: 1. miesto – Silvia Bátorová, 7.A
                                   2. miesto – Martin Broniš, 7.A
                                   3. miesto – Martin Káčer, 8.B

            Všetci uvedení žiaci postúpili do krajského kola, v ktorom budú musieť opäť preukázať svoje vedomosti z oblasti astronómie.

            Žiakom srdečne blahoželáme!!!

          • Minifutbalový turnaj o „Putovný pohár ZŠ Partizánska“ - POZOR ZMENA!!!

            5. 4. 2013

            ZŠ Partizánska 6, Bánovce nad Bebravou organizuje v spolupráci s MFK Spartak Bánovce n. B.

            dňa 22.5.2013 (streda) od 16.00 hod. na ihriskách s umelou trávou

            5.ročník minifutbalového turnaja o „Putovný pohár ZŠ Partizánska“.

            Turnaja sa zúčastnia družstvá žiakov z klubov TJ Baník Haláčovce - Otrhánky, OFK Dežerice, Tatran Uhrovec, TJ Sokol Biskupice, mladší žiaci MFK Spartak Bánovce n. B. a družstvo žiakov športových futbalových tried ZŠ Partizánska Bánovce nad Bebravou.
             
            ZŠ na Partizánskej ulici v Bánovciach n. B. je v regióne známa svojou orientáciou na výchovu futbalistov a aj budúci školský rok ponúka možnosť žiakom II. stupňa ZŠ navštevovať futbalové triedy, kde sa chlapci, ale aj dievčatá môžu zdokonaľovať vo futbale.
             
            Rodičia, funkcionári ale aj tréneri šikovných futbalistov sa môžu o tejto možnosti informovať na nasledovných telefónnych číslach:
            Ing. Marek Hruška 0903239418, Mgr. Martin Slovák 0908737869, riaditeľstvo ZŠ 0387603425. Prípadní záujemcovia môžu získať informácie aj počas turnaja, na ktorý Vás všetkých srdečne pozývame.
          • Svetový deň vody

            25. 3. 2013

            Dňa 22.3.2013 sa žiaci tretieho a štvrtého ročníka našej školy zúčastnili na Námestí Ľ. Štúra prezentácie, ktorá sa uskutočnila pri príležitosti Svetového dňa vody. Žiaci si so záujmom pozreli ako sa robí vodovodná prípojka a prezreli si rôzne stroje a pojazdnú cisternu na pitnú vodu. Týmto si zároveň pripomenuli dôležitosť vody pre život. Za svoju účasť dostali od vodárenskej spoločnosti sladkosť i balónik.

          • Vybíjaná - okresné a regionálne kolo

            21. 3. 2013

            Dňa 8.3.2013 sa žiačky ZŠ Partizánska zúčastnili okresného kola vo vybíjanej dievčat. Po vzájomných bojoch s dievčatami zo ZŠ Školská a ZŠ Šišov, obsadili 1. miesto a postúpili do regionálneho kola, ktoré sa bude konať dňa 13.03.2013 v Nitrianskom Rudne.

            Dňa 15.03.2013 sa žiačky ZŠ Partizánska reprezentovali školu v regionálnom kole vo vybíjanej, ktorá sa konala v Nitrianskom Rudne. Žiačky v prvom zápase podľahli hráčkam z Nitrianskeho Rudna . V druhom zápase zvíťazili nad hráčkami z Partizánskeho a získali tím konečné 2. miesto. Srdečne gratulujeme.

          • Okresné kolo Biblickej olypmiády

            21. 3. 2013

            Dňa 19.3.2013 sa uskutočnilo okresné /dekanátne/ kolo Biblickej olympiády v pastoračnom centre v Bánovciach nad Bebravou.  Obsahovo bolo okresné kolo zamerané na  dve knihy Starého zákona – knihu Rút, Prvú kniha kráľov a jednu z kníh Nového zákona – Evanjelium podľa Matúša. Súťažili  trojčlenné družstvá bánovských ZŠ a ZŠ z Rybian. Našu školu reprezentovali víťazky školského škola:

            Barbora Šutiaková (7.A),  Jasmína Jakalová (7.A), Klára Ballová (6.C).

            Okresné kolo Biblickej olympiády vždy začína svätou omšou v kostole Najsvätejšej Trojice v Bánovciach n.B., ktorú celebroval p. dekan Dominik Gurín.

            Dievčatá sa dôkladne pripravovali na túto náročnú súťaž. Päť súťažných kôl im dalo poriadne zabrať a vybojovali si pekné 2. miesto.

            Všetci im srdečne blahoželáme k úspechu.

          • Okresné kolo Chemickej olympiády

            21. 3. 2013

            Dňa 15. marca 2013  sa v ZŠ Partizánska už tradične uskutočnilo obvodné kolo Chemickej olympiády.

            Olympiády sa zúčastnilo 22 žiakov z 8 základných škôl Bánovského okresu . Súťaž mala 2 kolá, teoretické a praktické, v ktorých si žiaci otestovali  teoretické vedomosti a zmerali praktické zručnosti z chémie. Našu školu vynikajúco reprezentovali žiačky 9.B a 9.A triedy s nasledovným umiestnením:

            1. miesto: Andrea Bátorová, 9.B
            2. miesto: Karin Koková,  9.A

            Obidve dievčatá postúpili do krajského kola, ktoré sa uskutoční  opäť na našej škole dňa 25. apríla 2013.

            Srdečne blahoželáme!!!

          • Oznam – zmena výšky poplatku za ŠKD

            6. 3. 2013

            Dňa 26.2.2013 bol schválený na zasadnutí MsZ v Bánovciach nad Bebravou Doplnok č. 5 VZN č. 72 o určení výšky príspevku zákonného zástupcu na čiastočnú úhradu výdajov v školách a školských zariadeniach. Zmena súvisí s poplatkom v školskom klube detí a s výberom príspevku. Príspevky podľa tohto nariadenia sa vyberajú prvý krát za mesiac marec 2013 v sume 5 EUR.     

            PhDr. J. Lobotka - riaditeľ školy

          • Okresné kolo vo volejbale dievčat

            4. 3. 2013

            Dňa 20.02.2013 sa žiačky zúčastnili okresného kola vo volejbale. V prvom zápase sa stretli s minuloročnými víťazkami zo ZŠ Školská. Tu ťahali za kratší koniec a súperkám podľahli. V zápase o 3. miesto sa stretli s dievčatami z Gymnázia, ktoré zdolali a tým obsadili krásne 3. miesto. K ich umiestneniu im srdečne gratulujeme.

          • Envirodeň

            4. 3. 2013

            Vo štvrtok, dňa 21.2. 2013 sa uskutočnil na 1. stupni ZŠ „Envirodeň“. Žiaci sa pod dozorom triednych učiteľov v rámci Prírodovedy a TV vybrali na vychádzku do okolia školy (Vodáreň, Salaštek) s cieľom nakŕmiť vyhladnuté lesné zvieratá a vtáky. Vyzbrojení všakovakými maškrtami od mrkvičiek, jabĺk, až po slnečnicové semienka, vyrazili po poliach a remízkach. Vešali vlastnoručne zhotovené kŕmidlá pre vtáčiky a  kládli krmivo zvieratkám pod stromy a kríky. Táto akcia sa aj vďaka vydarenému počasiu deťom veľmi páčila, o čom svedčí aj foto :)

        • Jarné prázdniny
          • Jarné prázdniny

            22. 2. 2013

            Žiaci sa ani poriadne nestačili posadiť do školských lavíc a už tu na nich čakajú ďalšie prázdniny.

            Jarné prázdniny v Trenčianskom kraji budú trvať od 25. februára do 1. marca 2013.

            Vítaný týždeň voľna im poskytne možnosť nabrať druhý dych.

            Žiaci do školských lavíc opäť zasadnú  4. marca 2013.

             

        • Testovania 9-2013
          • Testovania 9-2013

            19. 2. 2013

            Dňa 13. marca 2013 (streda) sa uskutoční na našej škole  testovanie žiakov 9. ročníka základných škôl  pod názvom Testovanie 9-2013. Žiaci budú testovaní z predmetov matematika, slovenský jazyk a literatúra. Náhradný termín Testovania 9-2013 bude 26. marca 2013 (utorok).

            Viac informácii o Testovaní 9 - 2013 nájdete na stránke http://www.nucem.sk/sk/testovanie_9

             

             

             

          • Geografická olympiáda - okresné kolo

            13. 2. 2013

            Dňa 7. a 8. februára sa v ZŠ Školská tradične uskutočnilo okresné kolo Geografickej olympiády. Našu školu v piatich kategóriach reprezentovalo 13 žiakov 5.- 9. ročníka. Najlepšie umiestnenie dosiahla žiačka Veronika Petrušová zo 6.C  (4. miesto). Úspešnými riešiteľmi GO sa stali žiaci Peter Segeš, David Madzin a Nina Reháková z 5.B a Filip Šišmiš zo 6.C. Všetkým uvedeným žiakom ďakujeme za reprezentáciu školy.

    • Kontakty

      • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
      • Kancelária školy: 038/760 3424;
        Riaditeľ školy: 0908 752 511
      • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
        Bánovce nad Bebravou
        Slovakia
      • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje