• Živá škola - živá voda

            8. 6. 2012

            30. mája sme my, žiaci 3.AB triedy našej školy, prijali pozvanie našich spolužiakov z obce Uhrovec a zúčastnili sme sa putovania po náučnom chodníku. Aktivity vychádzajú z projektu cezhraničnej spolupráce Slovenskej republiky  – Českej republiky s názvom ŽIVÁ ŠKOLA – ŽIVÁ VODA.

            Tento projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

            Prechádzkou po náučnom chodníku, ktorý sa nachádza v areáli Základnej školy Uhrovec, si zopakovali a doplnili vedomosti z prírodovedného učiva na tému Prírodné spoločenstvá – videli sme kolobeh vody v prírode, rôzne druhy rastlín a nielen druhy ale aj ich zloženie, a takisto rôzne druhy zvierat v prírode. Získané poznatky putovaním po chodníku sme si overili pri vypracovávaní pracovných listov. Návšteva náučného chodníka bola pre nás zaujímavá, pútavá a tak sme si zaujímavou formou precvičili a prehĺbili naše vedomosti. Nielen to, videli sme ako žijú a pracujú naši spolužiaci zo ZŠ Uhrovec, a spoznali sme aj ich rodnú obec. Pokračovanie projektu nás čaká na jeseň v Českej republike. Už teraz sa tešíme.

          • Cesta rozprávkovým lesom

            8. 6. 2012

            Cesta rozprávkovým lesom – tak sa volala enviromentálna aktivita, ktorej sa zúčastnilo 30 žiačikov 1. ročníka na pozvanie Materskej školy na ulici Hronského v Bánovciach nad Bebravou.

            Pri vstupe do areálu MŠ nás čakala lesná víla, ktorá nás informovala o živote v lese a priľahlých lúkach. Zároveň si preverila či sa vieme správne pohybovať po lese a lúkach.

            O niečo ďalej nás Shrek s Fionou vyskúšali z triedenia odpadu v domácnostiach a či vieme prečo je potrebné odpad triediť. No a my sme samozrejme veľa vedeli, lebo veď sme už rozumní školáci. a takisto to bolo na ďalších stanovištiach, kde nás čakalo poznávanie rastlín v lese, poznávanie rastlín na lúkach a živé zvieratká – holuby, korytnačka v jazierku, zajace, malé kuriatká. Dokonca sme si mohli dvoch poštových holubov pustiť a veriť, že sa budú vedieť vrátiť domov. Uprostred plnenia aktivít na stanovištiach sme si zaskákali na nafukovacom hrade so šmýkľavkou, vypili sme džús z lesných plodov. Na konci nášho putovania nás ježibabky odmenili perníkom  z vlastnej chalúpky a sladkou vatou na paličke.

            Keďže späť sme cestovali autobusom MHD a mali sme ešte hodinku do odchodu autobusu, dovolili nám zahrať sa v areáli materskej školy a tam majú pieskovisko, preliezačky, šmýkľavky i veľa vecí na preskakovanie.

          • Krajské kolo súťaže Zdravotných hliadok mladých

            8. 6. 2012

            Na začiatku školského roka začal na našej škole svoju činnosť krúžok Mladý záchranár.

            Vytvorili sa v ňom zdravotné hliadky. Popri rôznych aktivitách ich prvoradým cieľom bolo získať teoretické vedomosti a praktické zručnosti v poskytovaní prvej pomoci. Pracovali zodpovedne a usilovne. Vedeli, že ich čaká náročná súťaž.

            Prišiel deň "D". 25.mája 2012 sa na ZŠ Školská v Bánovciach nad Bebravou konalo okresné kolo súťaže Zdravotných hliadok mladých. Hliadka 2.stupňa: Peter Hrebíček, Silvia Bátorová, Daniela Reháková, Ema Mášiková a Lucia Danková súťažila v troch disciplínach: Praktické poskytovanie prvej pomoci, Vedomosti o Červenom kríži a Červenom polmesiaci, Zdravotnícke vedomosti. Hliadka získala 1. miesto a postúpila do ďalšieho kola, ktoré sa konalo  31.mája 2012 v Topoľčanoch. Aj tu ukázali členovia hliadky svoje kvality. Spomedzi 14 súťažiacich družstiev vo vyššom územnom krajskom kole získali 2.miesto.

            Mladým zdravotníkom ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a pani učiteľke Hrebíčkovej za prípravu.

          • Exkurzia v závode Coca Cola

            4. 6. 2012
             
            30. mája 2012 sme my, žiaci 8. ročníkov, ráno o ôsmej radostne nastúpili do autobusu s veľmi ochotným vodičom a našimi zlatými pani učiteľkami Renátkou Bátorovou a Veronikou Jakubovou. Cieľ: výrobný závod Coca-cola Beverages Slovakia v obci Lúka pri Piešťanoch. Nálada bola výborná,cesta autobusom ubehla v pohode a družnej zábave účastníkov. Kým sme dorazili, cestou sme videli aj zrúcaninu hradu Beckov a kochali sa krásou okolitej prírody.
            Pred pol desiatou sme vstúpili do závodu, kde nás srdečne privítala a zároveň aj sprevádzala veľmi milá pani Lujza Gajdošová. Najprv nás zoznámila s históriou vzniku nápoja Coca Cola, históriou závodu, potom i so súčasnou náplňou práce. Následne sme sa všetci obliekli do reflexných viest a išli sme na prehliadku. Zaujala nás príprava pracovísk, umývanie a prípravu fliaš, ich vyfukovanie z polotovarov, plnenie nápojov i obrovský sklad, kadiaľ sa preháňali vysokozdvižné vozíky. Zároveň sme sa oboznámili aj s chemickými, či fyzikálnymi dejmi, ktoré sa pri výrobe tohto lahodného nápoja využívajú. Rozlúčka a poďakovanie boli veľmi srdečné na oboch stranách. Na cestu sme dostali aj malý darček - fľašku Coca Coly. Do školy sme dorazili krátko po trinástej hodine - príjemne unavení, ale bohatší o veľa zážitkov, poznatkov i vedomostí.
            Krátku reportáž z exkurzie si môžete pozrieť vo fotoalbume.
          • VIA HISTORIA na ZŠ Partizánska

            25. 5. 2012

            Hurá, ani 22. mája nepršalo. Z krásneho slnečného počasia sa tešili žiaci na ZŠ Partizánska v Bánovciach nad Bebravou.

            Prečo? Čakali sme návštevu. Z Banskej Bystrice k nám zavítala šermiarsko-divadelná kompánia Via Historica, ktorá nám predviedla štylizované zážitkové hodiny dejepisu.

            Pozvali ju medzi žiakov vyučujúci dejepisu, aby si zábavnou formou „odrobili“ hodiny dejepisu a vlastivedy. Nádvorie školy sa postupne menilo na kmeňové zväzy starých Slovanov, prišiel k nám aj Samo, Pribina, Rastislav a nepísaný kráľ Slovanov – Svätopluk. Žiaci videli zábavnou a hravou formou aj Turecké nájazdy, ich drsné a kruté zaobchádzanie s tzv. „neveriacimi.“ V mysli si predstavili aj močiar, kde sa utopil Ladislav II. Jágelovský. Mohli si názorne vyskúšať alchymistické kúsky a výrobu elixíru dlhovekosti. Najväčší úspech však divadelníci zaznamenali v protihabsburských povstaniach, kde sa šermovalo, strieľalo a nepriatelia „padali“ a dobrí vyhrávali. Cesta slovenskými dejinami končila vstupom Jánošíka na scénu. Ten samozrejme poddaných ochránil a dal zbičovať pána kráľa.

            Dúfame, že žiaci boli spokojní - mali možnosť vidieť dobové kostýmy, historické zbrane i šermiarske súboje a zážitkovou formou vyučovania sa dozvedeli alebo si zopakovali historické udalosti a fakty.

          • Škola v prírode Liptovský Ján

            25. 5. 2012

            V rámci využitia alternatívnych spôsobov vo vyučovaní akým je aj zážitkové učenie, sme zorganizovali pobyt pre deti našej školy v prírode. Tentokrát sme si vybrali krásnu slovenskú prírodu – prírodu Nízkych Tatier. Počas týždňa od 14. – 18. mája 2012 sme sa my, 40 žiakov 3. a 4. ročníka Základnej školy Partizánska v Bánovciach nad Bebravou a štyri pani učiteľky, ubytovali v hoteli v Liptovskom Jáne a absolvovali vyučovanie priamo v prírode. No ale pekne po poriadku. V pondelok ránom sme sa radostne rozlúčili s rodičmi a po ceste sme navštívili Múzeum liptovskej dediny v Pribyline, s nádherným pohľadom na zasnežený Kriváň. Počas týždňa sme sa kochali podzemným bohatstvom Slovenska, ktoré sme objavili  v Stanišovskej ľadovej jaskyni a Demänovskej ľadovej jaskyni. Absolvovali sme aj ochutnávku minerálnej vody z prameňa liptovského Janka. Každý deň sme športovali, plávali v hotelovom bazéne, zabávali sa a súťažili.

            I na stravu nemožno nadávať, bola pestrá a bohatá, mali sme zabezpečený pravidelný pitný režim počas celého dňa.

            Na spiatočnej ceste v piatok sme sa zastavili pri Šútovských vodopádoch, kde sme obdivovali zázračne čistú vodu a nakŕmili rybky, ktoré v nej plávali.

            Odtiaľ sme už  uháňali domov, za  našimi najbližšími, plní dojmov a zážitkov.

            I keď nám počasie nebolo veľmi naklonené, nedali sme si svoje zážitky pokaziť. Veselili sme sa, trochu aj učili matematiku a slovenský jazyk, ale väčšinou sme si svoje doterajšie vedomosti vyskúšali priamo v praxi – v krásnej slovenskej prírode.

            Na záver by sme chceli poďakovať všetkým sponzorom a Výboru ZRPŠ za ich vecné a finančné dary, ktoré nám spestrili náš pobyt v prírode.

          • Deň matiek

            25. 5. 2012

            ...slovo mama, len dve rovnaké krátke slabiky ma ma, a dovolím si povedať, že je zázračným slovom...

            Je to prvé slovo, ktoré malé dieťa povie a nikto mu to predsa nekáže, vyslovíme ho vždy priam automaticky, keď nás niečo trápi, vyslovíme ho vždy keď potrebujeme pomôcť.

            Vyslovia ho i dospelí keď ich niečo bolí, keď si nevedia rady.  A slovko mama zaberie – nájdeme liek na  bolesť, nájdeme cestu ako von z problému...

            Tieto slová zazneli na úvod našej školskej besiedky ku Dňu matiek, ktorú otvorila Helenka Dovíčinová a privítala mamičky a babičky našich detí,  ktoré sa prišli pozrieť na vystúpenie svojich ratolestí.

            Peknými slovami našich milých návštevníkov privítal na pôde škole aj riaditeľ školy.

            Potom už provizórne pódium patril našim najmenším,  lebo program začínal práve ich vystúpením a nasledovali druháci, tretiaci, štvrtáci a program ukončili členovia záujmového krúžku pod vedením pani učiteľky Bobušovej.

            Mamičky, verte, že program sme pripravovali s láskou k Vám našim mamičkám.

          • Okresné kolo v atletike

            21. 5. 2012

            V dňoch 15.5. -16.5.2012 sa konalo okresné kolo v atletike na ZŠ Partizánska a ZŠ Komenského, kde sa družstvo dievčat aj chlapcov umiestnilo na 1. mieste. Za najlepších atlétov nášho okresu boli vyhlásení naši žiaci: Nikola Lechová a Stanislav Mikuš.

            Všetkým žiakom ďakujeme za úspešnú reprezentáciu a budeme im držať palce v krajskom kole, ktoré sa uskutoční v Novej Dubnici dňa 31.5 2012.

            Školu úspešne reprezentovali: Stanislav Mikuš – 1.miesto v behu na 300m, 3.miesto v behu na 60m, Martin Beňačka - 1.miesto v behu na 60m, Dominik Igaz -3.miesto v skoku do diaľky, Jozef Cidorik – 2. miesto v behu na 1000m, Denis Pollák -3.miesto v hode kriketovou loptičkou, Pavol Holička - 2. miesto v skoku do výšky.

            Nikola Lechová - 1. miesto v hode kriketovou loptičkou, 1.miesto v skoku do diaľky, Lucia Danková - 2. miesto v behu na 300m, 3.miesto v skoku do výšky, Nikoleta Števánová - 2. miesto v skoku do výšky, Martina Piešťanská – 2. miesto vo vrhu guľou, Lenka Lechová - 3. miesto vo vrhu guľou, Klaudia Strempeková - 2. miesto v behu na 1000m, 2. miesto v skoku do diaľky. Družstvo dievčat aj chlapcov sa umiestnilo na 1. mieste v štafete 4x 60m.

            Sme hrdí na Vaše športové výkony.

          • Výber do športovej triedy

            11. 5. 2012



            Vážení rodičia, milí žiaci – štvrtáci (chlapci aj dievčatá),

            dovoľujeme si Vás osloviť s ponukou pre Vaše dieťa, navštevovať od piateho ročníka šk. r. 2012/13 triedu s rozšíreným vyučovaním futbalu, hádzanej a iných športov na ZŠ Partizánska 6, Bánovce nad Bebravou.

            Naša škola sa venuje tréningu a výučbe futbalu  už od roku 1997. Za ten čas naši žiaci dosiahli niekoľko pozoruhodných úspechov. Presadili sa v najvyšších slovenských futbalových súťažiach, získali sme umiestnenia medzi najlepšími školami v rámci majstrovstiev SR. V uplynulých štyroch školských rokoch sme sa stali  najúspešnejšou školou v športových súťažiach  v rámci Trenčianskeho kraja. Škola umožňuje žiakom zúčastňovať sa  futbalových sústredení a množstva zaujímavých  turnajov.  Všetky hodiny uvedených športov budú viesť kvalifikovaní tréneri. Tréningy hodín športovej prípravy prebiehajú na našich ihriskách s umelou trávou, na trávnatých plochách MFK Spartak a v zimnom období v mestskej športovej hale.

            Veľkou výhodou nového Štátneho vzdelávacieho programu je aj možnosť úplne kompletného poskytnutia časových dotácií na predmety, o ktoré boli žiaci futbalových tried v minulosti ukrátení (Slovenský jazyk, Matematika, Cudzí jazyk). Dáva to predpoklad kvalitnej prípravy pre štúdium na ktorejkoľvek strednej škole. Preto, ak by Vaše dieťa prejavilo záujem o navštevovanie tejto triedy, radi Vás privítame na výbere do športovej triedy.

            Výber žiakov sa uskutoční na školskom ihrisku s umelou trávou v areáli ZŠ Partizánska 6, Bánovce nad  Bebravou, dňa 31. mája 2012  o 15.00 hod. Deti nech si prinesú na výber športový úbor, kopačky a v prípade nepriaznivého počasia aj tenisky.

            Vítaní sú aj rodičia žiakov, ktorí budú môcť konzultovať svoje otázky s trénermi a učiteľmi. Radi Vás privítame aj na individuálnych konzultáciách, ktoré si môžete dohodnúť na uvedených telefónnych číslach: 

            PhDr. Ján Lobotka, -  riaditeľ ZŠ Partizánska 6, Bánovce n. B. 038/ 760 34 25,
            Ing. Marek Hruška 0903 239 418 - učiteľ Športovej prípravy,
            Mgr. Martin Slovák 0908 737 869 - učiteľ Športovej prípravy          

          • Súťaž mladých záchranárov civilnej ochrany – krajské kolo

            3. 5. 2012

            Každý z nás sa minimálne raz v živote dostal do situácie ohrozujúcej život. Alebo možno sa vám stalo, že ste potrebovali rýchlo reagovať na vzniknutú situáciu. Čo má človek robiť za takýchto okolností? Čo má robiť v čase, kým príde záchrana v podobe lekárov, zdravotného personálu, hasičov...? Akým spôsobom, ako máme zachraňovať ľudský život? Súťaže mladých záchranárov civilnej ochrany patria medzi také aktivity, ktoré to učia žiakov.  Dňa 26. 4. 2012 náš okres reprezentovali žiaci 9.B -  Beňačka Martin, Žatko Matúš, Žatková Pavlína, 9. C Kocúrová Patrícia, ktorí sa vo veľmi silnej konkurencii umiestnili na 4 . mieste v Podskalií. Ďakujeme žiakom za  reprezentáciu školy, mesta i okresu.

          • Futbalové sústredenie – škola v prírode

            3. 5. 2012

            Pobyt bol v uvedenom termíne na futbalovom štadióne TJ Tatran Topoľčianky, kde sme mali k dispozícii popri ubytovaní aj množstvo zariadení umožňujúcich športové vyžitie. Školy v prírode sa zúčastnilo 12 žiakov 8. ročníka a 14 žiakov 6. ročníka, navštevujúcich futbalové triedy. Ako dozor pôsobili štyria pedagogickí pracovníci.

            V pondelok sme naložili batožiny a odcestovali o 8.00 do miesta pobytu. Po hodinovej ceste sme sa ubytovali na dvoj a trojposteľových izbách. Po ubytovaní sa žiaci oboznámili s okolím a po obede sme začali napĺňať program pobytu. Program výchovno-vzdelávacej činnosti bol uskutočnený v súlade s vypracovaným plánom vyučovania a výchovnej činnosti. Poobedná činnosť bola naplnená futbalovými tréningami, turistikou, spoločenskými a loptovými hrami. Pri výuke neboli žiadne problémy, každodenne sme využívali priestrannú učebňu, peknú prírodu a prostredie v okolí, ale aj ihriská na štadióne. Po večeri mali žiaci možnosť sledovať futbalové zápasy ligy majstrov, po ktorých nasledovala večerná hygiena a večierka. Strava bola kalorická, chutná a na požadovanej kvantitatívnej úrovni. Pitný režim bol zabezpečený trikrát denne. 

            Na záver sme zhodnotili celý pobyt, správanie a čistotu na izbách. Do Bánoviec n. B. sme sa vrátili v piatok 27.4.2012 o 15.00 hod., kde nás čakali rodičia a prevzali si svoje deti. Žiaci sa správali disciplinovane, plnili si všetky úlohy a rešpektovali vnútorný poriadok. Osvojili si návyky samostatnosti, zdvorilosti a zodpovednosti.

            Touto cestou ďakujem p. uč. Mgr. Martinovi Slovákovi, Mgr. Tomášovi Neuschlovi, a trénerovi Mgr. Petrovi Januškovi za zodpovednú prácu, pomoc pri riadení ŠkvP a čas strávený so žiakmi, ako aj p. zástupkyni Mgr. Monike Uhrínovej za pomoc pri vypracovaní plánu organizačného zabezpečenia ŠvP.

            Ing. Marek Hruška, poverený ped. vedúci ŠvP

          • Krajské kolo Chemickej olympiády

            3. 5. 2012

            Krajský školský úrad v Trenčíne v spolupráci so ZŠ Partizánska už po ôsmykrát zorganizovali  krajské kolo Chemickej olympiády (48. ročník). Súťaž sa uskutočnila 26. apríla a zúčastnilo sa jej 24 žiakov z 23 základných škôl z celého Trenčianskeho kraja.

            Chemická olympiáda má už tradične dve časti – teoretickú a praktickú. V teoretickej časti žiaci preukázali v piatich úlohách svoje vedomosti, z ktorých mnohé súviseli s využitím chémie v praktickom živote.

            V praktickej časti si  vyskúšali svoje praktické zručnosti  pri riešení úloh v chemickom laboratóriu. V obidvoch častiach mohli žiaci dosiahnuť spolu 100 bodov. O tom, že boli na olympiádu výborne pripravení, svedčia ich dosiahnuté výsledky.

            Našu školu veľmi úspešne reprezentovali 2 žiaci, víťazi obvodného kola, s nasledovným umiestnením:

            2. miesto získala žiačka Monika Buláková z 9. C
            5. miesto získal žiak Lukáš Pisca, žiak z 9.C

            Žiakom srdečne blahoželáme a ďakujeme im za úspešnú reprezentáciu školy.

          • Medzinárodná konferencia "Inkluzívne vzdelávanie"

            3. 5. 2012

            Dňa 26.4.2012 sa v Bratislave konala konferencia s medzinárodnou účasťou pod názvom "Inkluzívne vzdelávanie". S príspevkom venovaným vzdelávaniu detí so ŠVVP v podmienkach našej školy vystúpila Mgr. Adriana Melasová. Po prezentácii a zhliadnutí obrazového materiálu odpovedala na otázky prítomných. Odborná verejnosť s uznaním hodnotila prácu našich špeciálnych pedagógov. Sme hrdí na to, že tak ako dokážeme poskytnúť dobré služby nadaným deťom (športová príprava), nevyhýbame sa ani vzdelávaniu detí s rôznymi druhmi postihnutí.

          • Deň Zeme 2012

            3. 5. 2012

            Každoročne si 22. apríla pripomíname Deň Zeme. Je to deň, ktorý patrí našej planéte Zem. Zemi, ktorú by si mal každý z nás vážiť a hlavne sa o ňu aj starať. Aspoň tento deň by sa mali ľudia odhodlať pre ňu niečo pekné, užitočné a prospešné urobiť. Keby každý z nás aspoň jeden deň v roku obetoval našej Zemi, hneď by sa nám žilo lepšie… teda aspoň čo sa týka nás a nášho okolia.

            Prečo chránime našu Zem? Deň Zeme si pripomíname aj preto, aby sme si raz do roka, ak už aj častejšie, pripomenuli svoju závislosť na cenných daroch, ktoré sú nám prostredníctvom zeme poskytované. Zároveň, aby sme si čoraz hlbšie uvedomovali, že zemské zdroje niesú nevyčerpateľné a rovnováha všetkého životého na tejto planéte je vzácna, obdivuhodná, no veľmi krehká...

            Pripomeňte si s nami tento významný deň a urobte i vy niečo aj sami pre seba. Aj naša škola sa pričinila o to, aby naša Zem bola krajšou. Zorganizovali sme rôzne aktivity, naštívili sme drevoštiepku a zveľadili nielen areál, ale aj okolie školy... Myslíme, že naša Zem si to zaslúži a jedného dňa sa nám všetko vynaložené úsilie vráti...

          • Gymnastický štvorboj

            3. 5. 2012

            Poďakovanie patrí všetkým našim žiakom, ktorí nás úspešne reprezentovali v Gymnastickom štvorboji a boli reprezentovať školu aj v čase riaditeľského voľna dňa 16. 4. 2012 v Prievidzi.

            V okresnom kole sme sa umiestnili vo všetkých kategóriach na 1. mieste a v regionálnom kole na 2. mieste.

            Školu úspešne reprezentovali:

            Kategória A
            Vladimíra  Bitarovská, Alexandra Kačerová,  Nina Mášiková, Lea Snopková, Lea Danišková, Lea Molnárová, Michal Káčer, Samuel Jakub, Jozef Oravec, Kristián Krška, Matúš Obst, Benedikt Jánošík

            Kategória B
            Daniela Reháková, Martina Danková, Marta Kováčiková, Valentína Petríková, Katarína Danková, Miriam Žitnanová, Adam Mikulaj, Dušam Hadvig, Tomáš Hanek, Juraj Budovič, Matúš Bátora

            Kategória C
            Jasmína Jakalová, Martina Mikušová, Lucia Danková, Nikola Števanková, Klaudia Strempeková, Nikola Lechová, Matúš Žatko, Benjamín Machala, Vladimír Kleman, Juraj Bočák, Vladimír  Rusnák

          • Hviezdoslavov Kubín

            20. 4. 2012

            Je súťaž v prednese poézia a prózy. V Centre voľného času v Bánovciach nad Bebravou sa uskutočnilo jej okresné kolo.

            Naši žiaci: Jozef Oravec z 2.B, Adam Petre z 2.A, Peter Hrebíček, Jasmína Jakalová a Silvia Bátorová zo 6.A triedy, Natália HanekováBianka Haneková z 8.B sa zodpovedne pripravovali a po úspešnom školskom kole ukázali svoje recitačné schopnosti v kole okresnom.

            Podali výborný výkon a úspešne reprezentovali našu školu.

            Porota ich ohodnotila nasledovne:

            1. kategória (próza)               2. miesto - Jozef Oravec
            2. kategória (próza)               2. miesto - Peter Hrebíček
                                                                3. miesto - Jasmína Jakalová

            2. kategória (poézia)              3.miesto - Silvia Bátorová 

            Srdečne blahoželáme a pani učiteľke Hrebíčkovej a Dúckej ďakujeme za prípravu.

          • Poďakovanie

            20. 4. 2012

            Som len obyčajný kvet...

            Jeden deň v roku mám obrovskú silu...

            Žltou farbou zaliaty 13.apríl - DEŇ NARCISOV je za nami.

            Veľké ĎAKUJEME posielame všetkým dobrovoľným darcom: žiakom, učiteľom, rodičom, širokej verejnosti, .... za finančnú podporu, prejav dobrej vôle a záujem pomôcť.

            Patrí sa poďakovať aj dobrovoľným aktivistom za čas a úsilie, ktoré venovali príprave a úspešnému priebehu verejnej zbierky.

            Akú moc má drobný žltý narcis, keď v jeden deň dokáže spojiť toľko dobrých ľudí?                                                                  

            Ďakujeme  VÁM!

          • Dôležitý oznam!!!

            13. 4. 2012

            Vážení rodičia!

            Oznamujeme Vám, že dňa 16. apríla 2012 (v pondelok) bude vyučovanie v ZŠ Partizánska ZRUŠENÉ. Žiakom bude udelené riaditeľské voľno podľa § 150, ods. 5 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon).

            Dôvodom pre udelenie riaditeľského voľna je oprava havárie na vodovodnom potrubí a s tým súvisiaca odstávka vody v základnej škole.

            Za porozumenie ďakujeme.

             

            PhDr. Ján Lobotka, riaditeľ školy

    • Kontakty

      • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
      • Kancelária školy: 038/760 3424;
        Riaditeľ školy: 0908 752 511
      • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
        Bánovce nad Bebravou
        Slovakia
      • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje