• Projekt

            11. 11. 2010

             

            V spolupráci so školskou knižnicou sa naša škola zapojila do projektu, ktorý vznikol ako odpoveď na výzvu do súťaže k Medzinárodnému dňu školských knižníc dňa 25.októbra 2010 pod názvom „Súťaž o najzaujímavejšie podujatie školskej knižnice “. Hlavným cieľom projektu bolo zábavnou formou práce s knihou podporiť u detí trvalý vzťah ku knihe, zlepšovať čitateľské a komunikačné zručnosti detí, rozvíjať ich tvorivosť a  informovanosť s využitím IKT.  Ďalej sa projekt zameral na zmenu spôsobu učenia sa žiakov na hodinách čítania, slovenského jazyka, na získavanie nových vedomostí a zručností atraktívnym spôsobom, na rozvíjanie zručností s IKT  – písanie v textovom editore, kreslenie v grafickom editore, napaľovanie CD, skenovať a v neposlednom rade naučiť sa spolupracovať a prezentovať svoju prácu. Viac o projekte sa dozviete tu a ako žiaci pracovali, uvidíte vo fotoalbume.

          • PO STOPÁCH MILANA RASTISLAVA ŠTEFÁNIKA

            26. 10. 2010

            Dňa 13.10. žiaci 9. ročníka navštívili rodné miesto M.R. Štefánika – Košariská. Navštívili jeho rodný dom, kde sa dozvedeli množstvo užitočných informácií.

            Dr. M.R. Štefánik sa narodil v Košariskách v roku 1890. Vyštudoval astronómiu v Prahe. Po ukončení štúdia odchádza v r. 1904 do Paríža. Začal tu pracovať ako astronóm v observatóriu v Meudone pri Paríži. Dosiahol závratnú vojenskú kariéru – stal sa Francúzskym generálom. Zapojil sa do česko-slovenského zahraničného odboja. Venoval všetky svoje sily boju za Česko-slovenský štát. Roku 1916 pomáhal organizovať v Rusku légie. Spolu s T.G. Masarykom a E. Benešom vytvorili Československú národnú radu (1916). Bez obetavej Štefánikovej činnosti by sa nemohlo uskutočniť veľké dielo: spoločný štát Čechov a Slovákov – Československá republika (1918). V novej vláde sa stal M.R. Štefánik ministrom vojny. Zahynul tragicky – pri páde lietadla 4.5.1919 za skoro záhadných okolností. Odpočíva v Mohyle na Bradle.

            VERIŤ, MILOVAŤ, PRACOVAŤ. (M.R. Štefánik)

            V múzeu na Košariskách nás najviac zaujal bicykel Kostitras, ktorý mu podaroval priateľ, ale kvôli nízkemu vzrastu na ňom Štefánik nemohol jazdiť. M.R. Štefánik meral 164 cm a preto sa fotil s jednou nohou vpredu a čiapkou,  ktorá mu pridala na výške. Videli sme tu štyri uniformy posádky (taliansku, francúzsku, ruskú a jeho vlastnú). Keď sa plavil na lodi, uniformy si prenášal v lodnom kufri. Je tu uložený aj jeho posmrtný odliatok hlavy a rúk. Zaujímavosťou je, že M.R. Štefánik odfotil prvý československý akt. Po prehliadke jeho rodného domu sme išli na Bradlo. Tu je pochovaný M.R. Štefánik s jeho talianskou posádkou. Štyri stĺpy symbolizujú štyroch mŕtvych, štáty ČSR: Slovensko, Sliezsko, Čechy, Morava – štyri hviezdy na vlajke ČSR, ktorá ale nebola schválená. V mohyle je komora, ktorá nie je dostupná. Je v nej uložený mozog a srdce M.R. Štefánika.

            Na Myjave sme boli v múzeu Slovenských národných rád. V dome vdovy Anny Kolényiovej zasadala prvá SNR. Videli sme tu broky, ktorými sa nešťastne postrelil Ľudovít Štúr a jeho kosti, a okrem iného aj šperky vyrobené z vlasov a zväčšenú podobu Deklarácie slovenského národa.

            Exkurzia bola veľmi poučná a zaujímavá.

          • Okresné kolo v bedmintone

            26. 10. 2010

            Bedminton je športová hra pre dvoch alebo štyroch hráčov, ktorí sa pohybujú na opačných poloviciach obdĺžnikového ihriska rozdeleného sieťou. Hráči v rukách držia rakety a striedavo odbíjajú košík. Dňa 12. 10. 2010 sa žiačky našej školy zúčastnili okresného kola. V kategórii  mladšie žiačky sme sa umiestnili na 2. mieste a staršie žiačky na 3 mieste. Školu reprezentovali: Ráciková Alexandra, Jamrichová Lívia, Sečkárová Petra, Strempeková  Klaudia, Lechová Nikola, Piešťanská Martina.

          • Prvácka olympiáda

            26. 10. 2010

            Prváci na Základnej škole sú veľmi obľúbení. Chodia si ich pozerať starší žiaci, učitelia a takisto tety kuchárky i  upratovačky. Dokonca aj pán školník si lepšie zapamätá ich mená. No a prečo? Pretože sú najmenší, zlatučkí, a vidieť na nich neistotu a potrebu pomoci. Tradične pre nich pripravujeme rôzne aktivity pri ktorých nám pomáhajú starší žiaci. Nebolo to inak ani tento školský rok. V rámci záujmovej činnosti Školského klubu detí sme pre nich pripravili vedomostno branný pretek pod názvom „Prvácka olympiáda“.  Vychovávateľky, Ľubica Hrapková a Eva Bobušová, spolu so staršími žiakmi, Martinou Polačekovou, Katkou Hruškovou, Martinom Káčerom pripravili jednotlivé stanovištia v ktorých naši prváci súťažili. Stanovištia mali na starosti tretiaci (Sarah Zacharová, Petra Omiláková,  Ninka Reháková, Mirka Žitňanová, Valentínka Petríková, Annamária Žuborová, Patrik Ondruška, Tomáš Strieženec), ktorí sa svojej úlohy zhostili nesmierne zodpovedne, pretože si ešte dodnes pamätajú ako i oni pred dvomi rokmi pretekali. Súťažilo sa v skoku cez švihadlo, v prechode cez lavičku s pinpongovou loptičkou v kope do futbalovej bránky, v prechode cez plastový tunel, v hode mäkkou loptičkou do kruhu, vo vedomostných otázkach na tému: písmenká  a čísla, v kolobežkovom slalome, v zhadzovaní kolkov. Prváci boli odmenení sladkými medailami a vyhlásením „Najolympionika roka“.  A kto ním bol? No predsa tí najsnaživejší a najodvážnejší ako: Lea Molnárová, Jarko Korbela, Miško Kožiak, Jakub Pavlík, Rastík Sabo, Zuzka Hajduková, Adam Petre, Dianka Cichovská, Miška Petreje, Samko Jakub, Jojko Oravec.

          • Zážitkové učenie v galérii

            26. 10. 2010

             

            Školský vzdelávací program  ZŠ Partizánska v Bánovciach nad Bebravou, je postavený aj na zážitkovom učení.

            Prepojenie vystavených diel a vlastnej tvorivej práce si mohli vyskúšať žiaci tretieho a štvrtého ročníka, ktorí sa zúčastnili tvorivých dielní v Galérii M.A.Bazovského v Trenčíne.

            Učenie pozostávalo z prehliadky, spoločnej interpretácie vystavených diel a samotnej práce detí v tvorivej dielni pod vedením galerijnej pedagogičky Moniky Drocárovej. Žiaci tvorili priamo vo výstavnej sieni i v ateliéri. Zaujímavé a nápadité výtvarné práce si môžete pozrieť v budove školy.

            Srdečne vás pozývame.        

          • Súťaž mladých záchranárov civilnej ochrany

            26. 10. 2010

            Každý z nás sa minimálne raz v živote dostal do situácie ohrozujúcej život. Alebo možno sa vám stalo, že ste potrebovali rýchlo reagovať na vzniknutú situáciu. Čo má človek robiť za takýchto okolností? Čo má robiť v čase, kým príde záchrana v podobe lekárov, zdravotného personálu, hasičov...? Akým spôsobom, ako máme zachraňovať ľudský život? Súťaže mladých záchranárov civilnej ochrany patria medzi také aktivity, ktoré to učia žiakov.  Dňa 6.10.2010 nás úspešne reprezentovali žiaci 8.B -  Dráb Ľuboš, Žatko Matúš, Žatková Pavlína, Kocúrová Patrícia, ktorí sa vo veľmi silnej konkurencii umiestnili na 2. mieste.

          • Jesenné hry...

            26. 10. 2010

            ...alebo deň pohybu a šikovných ručičiek. Aj tak by sa dal nazvať 1.október na našej škole.

            Prváčikovia spolu so svojimi pani učiteľkami privítali medzi sebou deti z materských škôl, budúcich školákov.

            Spoločne počas tvorivej dielne ukázali svoju tvorivosť a šikovnosť. Červené jabĺčka a žlté hrušky sa predbiehali vo veľkosti a kráse.

            Areál školy sa pre našich najmenších zmenil na rozprávku.

            Vodník Čľupko si strážil svoj rybník. Deti ho prekvapili svojou šikovnosťou a bez problémov zdolali jeho prekážky.

            Červená čiapočkasi zasa vymyslela triafanie do pohyblivého terča. Aj to deti zvládli.

            Klokanie preteky čarovala Hermióna, známa čarodejnica.

            Pážatápripravili ťažkú úlohu. Lezenie po lane. Ani toho sa deti nezľakli a stali sa z nich odvážni lezci.

            Trpasličia prekážková dráha bola pre školákov i škôlkarov hračka.

            Striga Celestína sa naučila veľa detských básničiek, pesničiek,... Mala čo robiť, lebo deti ich vedeli naozaj veľa.

            Jesenné dopoludnie sa nám vydarilo. Usmiate tváričky detí  pozdravili slniečko aj pani Jeseň.

        • Jesenné plody ožívajú
          • Jesenné plody ožívajú

            26. 10. 2010

            Nikomu z nás netreba pripomínať, že je jeseň. Stačí sa pozrieť von z okna. Ani my nezaostávame vo svojej tvorivosti. Deti priniesli do Školského klubu detí plody zo záhrad – tekvičky, cukety, orechy, mrkvy, velikánsky petržlen a zeler, vetvičky šípok, rôzne druhy šišiek, tekvičkové semienka. Z týchto plodov šikovné vychovávateľky spolu s deťmi vytvorili panáčikov. Všetky vymenované sme uložili na výstavke do školskej jedálne.  Ako výtvarnú kulisu výstavky tvoria jesenné veľké listy vyrobené rôznou tematikou – kožou, maľbou, lepením pásikov. O tvorbe svedčia naše fotografie v našom fotoalbume.

          • 26. 10. 2010

            Dňa 30.09.2010 sa na našej škole uskutočilo stretnutie Rady rodičov, ktorého hlavným bodom bolo navrhnutie a schválenie výšky rodičovského príspevku pre školský rok 2010/2011. Tento bol odsúhlasený vo výške  8,50,- €/dieťa a platí na každé dieťa bez rozdielu, aj napriek tomu, že ZŠ navštevujú z rodiny viaceré deti. Príspevok je nutné vyplatiť čo najskôr z dôvodu vypracovania finančného rozpočtu na príslušný školský rok.

             

             

             

          • ŠKOLSKÁ KALOKAGATIA 2010

            26. 10. 2010

            Dňa 21.09.2010 sa uskutočnil na našej škole II. ročník súťaže v atletickom štvorboji 3- členných  družstiev chlapcov a dievčat, tried 7.-9. ročníka pod názvom „Školská Kalokagatia 2010“. Išlo v poradí už o druhý ročník tejto školskej atletickej súťaže. Každú triedu reprezentovali traja chlapci a tri dievčatá. Súťažilo sa v disciplínach beh na 60m, skok do diaľky, hod kriketovou loptičkou a vo vytrvalostnom behu. Víťazmi súťaže sa stali v kategórii družstiev chlapcov IX.C trieda v zložení Filip a Dominik  Stránsky, Adam Srnec a u dievčat družstvo VIII.B v zložení, Lechová Nikola, Danková Eva, Žatková Paulína. Súťaž sa veľmi vydarila nakoľko na nej padlo niekoľko veľmi dobrých výkonov, nikto sa nezranil a opäť sme raz spravili niečo i pre svoje zdravie. Poďakovanie za prípravu a organizáciu súťaže patrí p.učiteľom Mgr. Slovákovi a  Mgr. Malinkému. Už teraz sa tešíme na tretí ročník tejto súťaže.

          • Pochod SNP

            6. 9. 2010

            Dňa 3. 9. 2010 sa naši žiaci zúčastnili pochodu SNP. Týmto pochodom si každoročne pripomíname odkaz SNP a vzdávame hold padlým hrdinom. Žiaci si ráno v triedach prostredníctvom komunít priblížili problematiku SNP a potom sa vydali na pešiu túru k pamätníkom povstania. Náročnosť túry bola veku primeraná.
            Niektorí žiaci  absolvovali trasu k pamätníku Salaštek, kde položili kvety a zapálili sviečky.
            Ostatní žiaci navštívili pamätník na Cibislávke a na Jankovom Vŕšku, kde si vypočuli svedectvo člena protifašistického odboja a poklonili sa pamiatke padlých.
             

        • Oznam pre rodičov
          • Oznam pre rodičov

            20. 8. 2010

            Vážení rodičia,

            Od 1. júla 2010 sa mení číslo účtu pre zasielanie platieb za stravné /desiata, obedy/. Týmto Vás chceme požiadať, aby ste si zriadili trvalý príkaz vo výške:

            -obed   19,20 €

            -desiata  6,60 €

            -obed +desiata 25,80 €

            -dospelí  20,60 €

            Na nové číslo účtu  2762330953/0200

            Zriadenie trvalého príkazu a platba musí byť včas - teda mesiac vopred /do 15.08.2010 - teda v auguste na september.../

            Od horeuvedeného dátumu nebude možné uhrádzať stravu v hotovosti, len trvalými príkazmi alebo jednorázovými bezhotovostnými prevodmi !!!

            Je nutné do kolónky „Poznámka“ uviesť meno, priezvisko a triedu dieťaťa, pre bezproblémové priradenie platby!

            Celkové ročné zúčtovanie za stravu bude vždy v mesiaci jún.

             Za porozumenie ďakujeme.

            Základná škola Partizánska

        • Talent Trenčianskeho kraja 2010
          • Talent Trenčianskeho kraja 2010

            20. 8. 2010

            Dňa 29. júna 2010 sa uskutočnilo na Trenčianskom hrade slávnostné odovzdávanie cien Talent Trenčianskeho kraja. Na slávnosť prijali pozvanie mladí vedátori, nádejní umelci, športovci a účastníci súťaží zručnosti, ktorí sa umiestnili na prvých miestach na celoslovenských kolách alebo úspešne reprezentovali Slovensko na medzinárodných prehliadkach. Ocenenie prebrala z rúk prednostu KŠÚ PhDr. Miroslava Holčeka aj žiačka ZŠ Partizánska - Nikola Lechová (7.B) za výnimočné a vynikajúce výsledky v atletike. Poďakovanie Krajského školského úradu v Trenčíne patrilo pedagógovi Mgr. Jozefovi Malinkému podieľajúcemu sa na príprave nášho talentu.

            Riaditeľ  ZŠ Partizánska, PhDr. J. Lobotka, zároveň prevzal ocenenie pre Najúspešnejšiu školu v športových súťažiach v rámci Trenčianskeho kraja. V silnej konkurencii sme sa už po 3-krát umiestnili na 1. mieste, čo je dôkaz o kvalitnej a systematickej práci s talentovanou mládežou na našej škole. Vo vedomostných súťažiach sa škola umiestnila na peknom 5. mieste. Poďakovanie patrí všetkým žiakom, ktorí našu školu reprezentovali, ako aj pedagógom ZŠ Partizánska, ktorí sa svojou prácou zaslúžili o tento skvelý výsledok.

        • Škola v prírode - Látky pri Hriňovej
          • Škola v prírode - Látky pri Hriňovej

            22. 6. 2010

            V pondelok 7.júna 2010 sa počasie konečne umúdrilo a 44 detí z tretieho a štvrtého ročníka, vyrazilo na týždeň  do ŠKOLY V PRÍRODE Látky pri Hriňovej. Počas cesty a pobytu v ŠvP si žiaci prehĺbili svoje teoretické poznatky z Prírodovedy a Vlastivedy. Absolvovali krátke túry do blízkeho okolia a celodenný výlet historickou železničkou do Lesníckeho skanzenu Vydrovo.  Počas nich sa žiaci učili spoznávať rôzne druhy stromov, kvetov a zvierat. Sledovali život v prírode, učili sa správať vo voľnej prírode a hlavne si uvedomovali význam ochrany lesa a uplatňovali svoje vedomosti a poznatky z rôznych oblastí environmentálnej výchovy. Popoludní a pred večerným spánkom mali deti pripravený bohatý program  . Zašportovali si v pekne upravenom okolí a na ihriskách. Zaplávali si v krytom bazéne ,ktorý bol súčasťou penziónu. Veľmi dobre sa zabávali pri hľadaní pirátskeho pokladu. Zažili aj  veselú vodnú pirátsku bitku. Super si zatancovali na rozlúčkovom karnevale. Za  súťaže a osobné výkony deti dostali  diplomy a pekné ceny od sponzorov a animátorov.Po  ceste domov veľkým zážitkom pre deti bola prehliadka  Bystrianskej jaskyne  a popoludní už nás v Bánovciach privítali šťastní rodičia.

            K pokojnému a príjemnému priebehu ŠvP prispeli  materiálnou a finančnou pomocou štedrí sponzori, ZRPŠ a svojou ochotou pedagogickí pracovníci školy, animátori, ako aj personál penziónu v Látkach.

            Za to im všetkým patrí úprimné  a veľké poďakovanie.

            Nech im je odmenou šťastný úsmev na tvári našich detí.

        • Zdravotné hliadky mladých po roku opäť súťažili
          • Zdravotné hliadky mladých po roku opäť súťažili

            4. 6. 2010

            Na začiatku školského roka začal na našej škole svoju činnosť Zdravotnícky krúžok.

            Vytvorili sa v ňom zdravotné hliadky. Popri rôznych aktivitách ich prvoradým cieľom bolo získať teoretické vedomosti a praktické zručnosti v poskytovaní prvej pomoci.

            Pracovali zodpovedne a usilovne.Vedeli, že ich čaká náročná súťaž.

            Prišiel deň „D“.

            18.mája sa na ZŠ Školská v Bánovciach nad Bebravou konalo okresné kolo súťaže Zdravotných hliadok mladých.

             

            Hliadka 1.stupňa:

            Silvia Bátorová,Ema Mášiková,Daniela Reháková,Peter Hrebíček,Kristína Čerečníková

            Hliadka 2.stupňa:

            Lucia Danková,Andrea Bátorová,Patrik Štúr, Michal Hrebíček,

            Katarína Jančovičová.

             

            Hliadky súťažili v štyroch disciplínach: 

            Praktické poskytovanie prvej pomoci

            Vedomosti o Červenom kríži a Červenom polmesiaci

            Zdravotnícke vedomosti

            Poznávanie liečivých rastlín

             

            Hliadka 1. stupňa získala  1. miesto

            Hliadka 2. stupňa po ťažkom súboji v boji o jeden rozhodujúci bod získala 4.miesto.      

             

            Obidve hliadky postúpili do ďalšieho kola,ktoré sa konalo  24.a 26. mája v Topoľčanoch.

            Aj tu ukázali svoje kvality a vo vyššom územnom krajskom kole získali 2. miesto 1.stupeň a 7.miesto 2.stupeň.

            Mladým zdravotníkom ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a pani učiteľke Hrebíčkovej za prípravu.

        • Krajské kolo v atletike žiakov a žiačok ZŠ – Dubnica nad Váhom
          • Krajské kolo v atletike žiakov a žiačok ZŠ – Dubnica nad Váhom

            28. 5. 2010

             Po úspešnej reprezentácii našich žiakov a žiačok v okresnom kole sme sa dňa 25.05.2010 zúčastnili v Dubnici nad Váhom, školských majstrovstiev trenčianskeho kraja v atletike. Našu školu reprezentovali družstvá dievčat i chlapcov II. stupňa. Po tvrdej príprave, ktorú mali pod dohľadom vyučujúci telesnej výchovy Mgr. Malinký a Mgr. Slovák sme sa dočkali skvelých úspechov. V súťažiach jednotlivcov nás skvele reprezentovali najmä sestry Nikola a Michaela Lechové. Mladšia, Nikola získala titul majsterky kraja v hode kriketovou loptičkou výkonom 65,55 m a staršia Michaela získala druhé miesto v rovnakej disciplíne výkonom len o dva metre slabším. Nikole sa však podaril husársky kúsok, keď si vybojovala medailu i v skoku do diaľky výkonom 463 cm. Z chlapcov nás najviac potešil žiak IX.B, Lukáš Urban, ktorý výkonom 166 cm získal 3. miesto v skoku do výšky. Medailistom blahoželáme, a Nikole Lechovej držíme palce v bojoch o titul majsterky SR, o ktorý bude bojovať v Banskej Bystrici 15. júna 2010. V súťaži družstiev dievčatá obsadili v silnej konkurencii pekné 6. miesto a chlapci v ešte nabitejšom poli 7. miesto. Darilo sa aj ostatným našim žiakom, ktorí len o kúsoček zaostali za medailovými pozíciami. Peter Ďurkáč dobehol na 5. mieste v 1000 m behu chlapcov, Juraj Mikuš získal 6. miesto v behu na 300 m, Mária Koková sa umiestnila na 7. mieste v skoku do výšky a rovnaké umiestnenie dosiahol aj Maroš Sloviak vo vrhu guľou. Všetkým žiakom, ktroí reprezentovali školu ďakujeme a srdečne blahoželáme !!!

        • Krajské kolo v malom futbale
          • Krajské kolo v malom futbale

            21. 5. 2010

            Po úspechu našich ôsmakov a deviatakov v regionálnom kole, sme sa zúčastnili krajského kola, ktoré sa konalo pri ZŠ Energetikov v Prievidzi. Súpermi našich chlapcov boli žiaci ZŠ Na Dolinách Trenčín, ktorým sme po dobrom výkone podľahli 7 : 4 a druhým súperom bol favorit z Dubnice nad Váhom ZŠ Centrum II, ktorému sme podľahli 7 : 2. Naši chlapci získali cenné skúsenosti, a získali 3. miesto na úrovni majstrovstiev kraja, k čomu im srdečne blahoželáme !!! Víťazom sa stala ZŠ Centrum II Dubnica n. Váhom.

            Školu reprezentovali : Mäsiar R., Ďurech M., Kyselica R., Škultéty V., Galko M., Baláž P., Petrík Marián, Lathouras P., Petrík Martin a Ďurkáč P.

            Chlapcov pripravoval na súťaž Mgr. Slovák Martin.

        • Okresné kolo v atletike základných škôl
          • Okresné kolo v atletike základných škôl

            21. 5. 2010

            Za účasti ôsmich škôl z nášho okresu sa konalo okresné kolo v atletike žiakov druhého stupňa základných škôl. Súťaž bola rozdelená do dvoch dní. V utorok 11. mája sa konali technické disciplíny ( skok do výšky a diaľky, vrh guľou a hod kriketkou ) v areáli ZŠ Partizánska a vo štvrtok 13. mája sa konali bežecké disciplíny ( 60 m, 300 m, 800 m, 1000 m, a štafety 4x60m) v areáli ZŠ Komenského. O titul majster okresu v atletike mohli zabojovať družstvá každej školy v kategórii chlapcov i dievčat, ale aj jednotlivci v každej disciplíne. Žiaci našej školy opäť potvrdili, že naša škola sa právom pýši prívlastkom športová. V súťažiach družstiev si odniesli suverénne víťazstvá, keď dievčatá deklasovali svoje rovesníčky zo ZŠ Školská o viac ako 100 bodov a chlapci svojich súperov zo ZŠ Komenského o viac ako 150 bodov. Poradie družstiev :

            Dievčatá

            1. ZŠ Partizánska

            2. ZŠ Školská 

            3. ZŠ Komenského

            Chlapci

            1. ZŠ Partizánska

            2. ZŠ Komenského

            3. ZŠ Zlatníky

            V súťažiach jednotlivcov získala naša škola 8 prvých, 8 druhých a 4 tretie miesta. Medzi najúspešnejších patrili Nikola Lechová (žiačka 7.B), ktorá sa stala celkovo najúspešnejšou atlétkou okresu po víťazstvách v hode kriketkou a skoku do diaľky a Martin Petrík (žiak 8.C), ktorý zvíťazil v behu na 60 ma skončil druhý v skoku do diaľky. Majstrami okresu za našu školu sa ešte stali Lukáš Urban v skoku do výšky, Peter Ďurkáč v behu na 1000 m, a Panagiotis Lathouras v behu na 300 m. Obe družstvá nás budú reprezentovať na majstrovstvách trenčianskeho kraja, ktoré sa uskutočnia 25. mája 2010 v Dubnici nad Váhom.

            Reprezentovali školu

            Družstvo dievčat : Lešková M., Lechová N., Lechová M., Strempeková K., Strempeková M., Koková M., Srncová A., Havalová L.,Fándlyová D.

            Družstvo chlapcov : Urban L., Jánošík R., P. Lathouras., Petrík Martin, Ďurkáč P., Baláž P., Hrebíček M., Mikuš J., Sloviak M., Danko T.

            Dievčatá pripravoval na súťaž Mgr. Malinký, chlapcov Mgr. Slovák. Gratulujeme a želáme úspech i v krajskom kole !!!

    • Kontakty

      • Základná škola, Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
      • Kancelária školy: 038/760 3424;
        Riaditeľ školy: 0908 752 511
      • Partizánska 6, 957 01 Bánovce nad Bebravou
        Bánovce nad Bebravou
        Slovakia
      • Vedúca školskej jedálne: 038/760 3862
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje